Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв проф.

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв проф.
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Всеки месец смъртността се увеличава 15 пъти. До месец-два трябва да намалее, защото ние изчезваме

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Нова Тв

В „ Здравей, България ” по Нова Тв проф. Константинов изнесе данни за ковид, основани на математически модел.

Ето какво съобщи проф. Константинов:

„ Всеки месец смъртността се усилва 15 пъти, или над 200 пъти за два месеца, и над 3000 пъти за 3 месеца. Тази наклонност би трябвало да се прекъсне, тъй като ние изчезваме. Нещата ще се решат в близкия месец-два, не съм сигурен, че имаме 3 месеца.

Десетки, може и стотици хиляди хора от България ще им се наложи да бъдат в болница. Но ние би трябвало да се научим сами да се лекуваме, тъй като не може всички да постъпват в болница. Това е явно, би трябвало да го изкараме по някакъв метод. Повечето от половината хора ще се срещнат с вируса, само че това не значи заболяване.

Повтарят и го потретвам, на всеки 30 дни имаме 15 пъти нарастване смъртност. Ако темповете не намалеят, нещата доста бързо отиват към край, само че аз имам вяра, че ще намалеят, тъй като се подписват странни механизми за отбрана на популацията.

В момента има 250 000 заболели по света и 10 000 умрели. Това е 4 % смъртност, не е доста висока, само че е много неприятна, всеки би трябвало да направи каквото може.

За 54 дни половината население ще е минало през този вирус и ще си е изработило деен имунитет. Пикът ще е един-два месеца оттук насетне, по-късно ще стартира да понижава.

Има обаче и друга заплаха. Сега лечебните заведения се занимават единствено с ковид и другите хора, които имат онкологични и странични болести, няма да получат адеквтна помощ и ще умрат. ”

 

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР